Ο Ράφα Ναδάλ εδώ και 20 χρόνια αποδεικνύει τη κλάση του στα κόρτ παρά τον κόσμο του τένις που είναι διασπασμένος σε φίλους και εχθρούς του Ισπανού τενίστα.
Ο σχεδόν μόνιμος νικητής του Roland Garros απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και έδειξε εξαιρετικά ταπεινός και προσγειωμένος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος στην ιστορία ή όχι αλλά δεν το σκέφτομαι. Νομίζω ότι είναι κάτι που περνά στο background μας. Πιστεύω πως με όλους τους άλλους παίκτες έχουμε καταφέρει να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και με αυτή την έννοια η αθλητική μας κληρονομιά είναι αυτή που είναι. Και θα δούμε τι ακριβώς είναι όταν θα τελειώσω την καριέρα μου.
Για εμένα, η σημαντική κληρονομιά είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν ζήσει μαζί μου όλα αυτά τα 20 χρόνια της καριέρας μου έχουν μία καλή, ανθρώπινη ανάμνηση από εμένα.
Στην τελική τα προσωπικά θέματα, η εκπαίδευση, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους βρίσκονται πάνω από τα επαγγελματικά ζητήματα γιατί στο τέλος αυτό είναι που μένει στο πέρασμα του χρόνου».
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της.
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.