Ο κύβος ερρίφθη: Εκεί θα δείτε τους αγώνες του Μουντιάλ
Λευκός καπνός με τα τηλεοπτικά του Μουντιάλ! Ολες οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης στο Κατάρ θα μεταδοθούν «ελεύθερα» από τον ΑΝΤ1.
Μόλις λίγες μέρες «άντεξε» το… πείραμα με το ANT1+. Τα σοβαρά προβλήματα με το σύστημα και η αγανάκτηση του κόσμου, οδήγησαν τη διοίκηση του σταθμού σε στροφή 180 μοιρών. Μετά και τη σύσκεψη κορυφής το βράδυ της Τρίτης (22/11), αποφασίστηκε πως όλοι οι αγώνες του Μουντιάλ θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 κι όχι μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα.
Ο κόσμος ήταν στα… κάγκελα το τελευταίο διάστημα, με μηνύματα οργής να κατακλύζουν τα social media. Θυμίζουμε, πως η διοίκηση του σταθμού σκεφτόταν σοβαρά να «στείλει» κάποια ματς της διοργάνωσης και στο άλλο ελεύθερο κανάλι του ομίλου, το Μακεδονία TV. Ωστόσο, οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί εμφανίζονταν αντίθετοι ως προς αυτό το ενδεχόμενο, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Τα παιχνίδια της Τετάρτης:
12:00 Μαρόκο – Κροατία (ANT1)
15:00 Γερμανία – Ιαπωνία (ΑΝΤ1)
18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα (ΑΝΤ1)
21:00 Βέλγιο – Καναδάς (ANT1)
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

