Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί τις Παρασκευές του φετινού χειμώνα, να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Από τις 9 έως τις 23 Δεκεμβρίου, στο ΙΛΙΟΝ plus, στις οδούς Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, η αγαπημένη ερμηνέυτρια μας προσκαλεί να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου.
με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών, ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας