O Πασχάλης και «Το κορίτσι του Μάη» ξεσήκωσαν το κοινό του MEGA
O Πασχάλης θυμίζει στο κοινό τα... νιάτα του
Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε στη σκηνή του ΜEGA έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνης της ελληνική σκηνής.
Ο Πασχάλης, με τις αμέτρητες επιτυχίες και το χαρακτηριστικό του κέφι χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου στους ακροατές του για πάνω από πέντε δεκαετίες.
Από την εποχή των Olympians μέχρι και σήμερα τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης ξεσηκώνουν το μεγαλύτερο κοινό που θυμάται τα… νιάτα του αλλά και τους νεότερους που δεν σταματούν να χορεύουν.
Από τα πρώτα τραγούδια της βραδιά, όπως αναμενόταν άλλωστε, το αγαπημένο “Κορίτσι του Μάη”.
Από το 1969 και την εποχή των Olympians η χαρακτηριστική αρχή: “Σε λένε…” φέρνει στο μυαλό μας λουλούδια, γαλάζιες κορδέλες και στιγμές ξεγνοιασιάς.
- Γάζα: 9 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά, σε ισραηλινά πλήγματα
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «εναπόκειται» στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
