Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Ο Πασχάλης έδωσε το σύνθημα και το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε

Σπίτι με το MEGA: Ο Πασχάλης έδωσε το σύνθημα και το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη

Ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της ελληνικής pop σκηνής, που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική από την εποχή των θρυλικών Olympians μέχρι σήμερα, έδωσε το σύνθημα και ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι στο Σπίτι με το MEGA.

Η Ρούλα Κορομηλά, ως εξαιρετική οικοδέσποινα και με καλεσμένο τον Πασχάλη έχει ετοιμάσει μια εντυπωσιακή βραδιά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Διαβάστε επίσης: Πασχάλης: «Θα συγκινηθούν οι μεγάλοι, θα ξεδώσουν οι νεότεροι»

Από τους θρυλικούς Olympians, όταν μεσουρανούσε ως ποπ είδωλο στα 60s και στα 70s, αλλά και με διαρκή παρουσία στα μουσικά πράγματα σε κάθε δεκαετία, ο Πασχάλης δεν έλειψε ποτέ. Γι’ αυτό ακριβώς, αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα πάρτι που διοργανώθηκαν ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Το playlist των επιτυχιών που θα ακουστούν σε αυτό το πάρτι είναι εντυπωσιακό: «Το κορίτσι του Μάη», «Αλέξης»,  «Το σχολείο», «Τρελοκόριτσο», «Ο Τρόπος», «Στο μπαράκι», «Παραδώσου λοιπόν», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στον ρυθμό, ούτε καν η φιλόξενη οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, χορεύοντας από αισθαντικά μπλουζ μέχρι το διασκεδαστικό «τρενάκι».

Δίπλα στον Πασχάλη θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και υπέροχες μουσικές συναντήσεις η Μαντώ, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι Εκείνος & Εκείνος και ο Δημήτρης Κοντολάζος. O Φίλιππος Τσεμπερούλης τον συνοδεύει μοναδικά με τον σαξόφωνό του. Την ορχήστρα διευθύνει ο Αντώνης Γουνάρης.

Τιμώντας με τον δικό του, πολύ τρυφερό τρόπο, τον αγαπημένο του φίλο Δάκη που έφυγε από τη ζωή, ο Πασχάλης θα ερμηνεύσει το «Τόσα καλοκαίρια» και θα αποκαλύψει στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες πτυχές της φιλίας τους.

Η κόρη του, Ζίνα Αρβανιτίδη, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, κάνοντάς του την ωραιότερη έκπληξη: θα ανέβει στη σκηνή και θα τραγουδήσουν μαζί, χαρίζοντας μας μία πολύ τρυφερή στιγμή.

Όλα θα ειπωθούν, όλα θα τραγουδηθούν και αυτό το πάρτι θα κορυφωθεί με πολύ χορό. Μπλουζ, shake, αλλά και το αγαπημένο από τα παλιά «τρενάκι» θα ξεσηκώσει τους πάντες, ανεβάζοντάς τους επί σκηνής και αναβιώνοντας το αυθόρμητο κέφι άλλων, πιο ανέμελων εποχών.

Γιατί όχι; Μπορούμε να δυναμώσουμε την ένταση στην τηλεόραση και αυτό το Σαββατόβραδο να πλημμυρίσει από ατόφια διασκέδαση, όπως τη θυμούνται οι παλιοί και θα ήθελαν να τη βιώσουν και οι νεότεροι!

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024