
Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει αλά Αντζελίνα Τζολί και οι θαυμαστές της παραληρούν
Δείτε τη μεταμφίεση για το Halloween που ενθουσίασε τους φανς της
To Halloween παρέα με τους φίλους της θέλησε να γιορτάσει η Ευγενία Σαμαρά.
Η εντυπωσιακή ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον ρόλο της Στέλλας στον «Σασμό», ντύθηκε Maleficent και άφησε τους followers της άφωνους, αφού η ομοιότητά της με την Αντζελίνα Τζολί στην ταινία ήταν εκπληκτική.
- Διαβάστε επίσης: Ευγενία Σαμαρά: «Φανταζόμουν ότι στα 35 θα είχα παιδιά»
Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες, από το πάρτι που διασκέδασε, στο προφίλ της στο Instagram και τα likes έπεσαν βροχή.
Το χαρακτηριστικό headpiece της νεράιδας και πρώην βασίλισσας του Μουρ ήταν αυτό που αναμφίβολα κέρδισε την παράσταση από όλο το κοστούμι.
Η Ευγενία Σαμαρά με βλέμμα σοβαρό, κατακόκκινο κραγιόν, vinyl jacket και μαύρη παντελόνα πόζαρε στον φακό έκλεψε τις εντυπώσεις.
«Φάρσα ή κέρασμα, σακουλάκια με γλυκά, φαντάσματα περπατούν στον δρόμο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δείτε την παρακάτω
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Tεράστιο θράσος να εμφανίζεται σαν να μην είναι ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης βουτηγμένης στη σαπίλα
- Πυρηνική ενέργεια: Μπορεί να δώσει την οριστική απάντηση στο σοκ της Ευρώπης;
- Αινιγματική η Γκάμπαρντ – Τι πιστεύει πραγματικά η επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ για το Ιράν;
- Ο Βινίσιους και η… μισή Πρέμιερ Λιγκ
- Το Πάσχα έχει τη δική του μουσική υπόκρουση, όπως και τα Χριστούγεννα – Γιατί δεν την ακούμε ποτέ;




