GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τον καυγά με τον Γιώργο Καράβα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;
Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας παραδέχτηκαν ότι τσακώθηκαν στα backstage του GNTM.
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από τη Ρώμη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του ημιτελικού και η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου προχώρησαν σε δηλώσεις.
- Διαβάστε επίσης: Γυμνές πόζες από Βιτινάρος και Γαλύφα στην πισίνα του GNTM – Mε το στόμα ανοιχτό οι διαγωνιζόμενες
«Ναι, ο Γιώργος έφυγε από τα γυρίσματα γιατί τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς. Είχε και μια δουλειά βασικά», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια, η οποία λίγες ημέρες πριν σε άλλες δηλώσεις αρνούνταν την οποιαδήποτε διαφωνία της με τον Γιώργο Καράβα.
«Βγήκα να πάρω λίγο αέρα έξω και ξαναμπήκα», σχολίασε με χιούμορ από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Καράβας.
Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο παιχνίδι: «Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε η Σοφία, είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό. Έτσι ήταν συμφωνημένο. Ο τελικός είναι την επόμενη εβδομάδα, άρα τι μου λέτε ότι την φέρνουμε νωρίτερα; Εμείς τελειώνουμε».
Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης; «Μιλάτε συνέχεια για νούμερα σε ένα πρόγραμμα που κάνει ένα 14-15% σε μία εποχή που έχει 14 προγράμματα απέναντί του και ένα ποσοστό ανθρώπων περίπου 7% που το βλέπουν από το web και δεν προσμετράται στην τηλεθέαση. Για τι νούμερα μιλάμε; Δεν έχω καταλάβει», σημείωσε ο Γιώργος Καράβας.
Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις τους
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»

