GNTM: Το φόρεμα γλίστρησε και φάνηκαν όλα – «Τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν»
Η Coty πόζαρε και έγιναν «αποκαλύψεις»
Το ταξίδι τους στο GNTM συνεχίζουν τα επίδοξα μοντέλα. Το βράδυ της Δευτέρας (17/10) βρέθηκαν, για ακόμα μια φορά, στο σετ για τη φωτογράφιση που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο ριάλιτι.
Κατά τη διάρκεια της ωστόσο, υπήρξε μία «έκπληξη». Το concept ήθελε τα κορίτσια να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής και να φωτογραφίζονται ως… τενίστριες, στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ.
Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη.
Όμως η Coty δυσκολεύτηκε αρκετά. Το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς και κάποια στιγμή φάνηκε το στήθος της.
«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», σχολίασε η ίδια μετά τη φωτογράφισή της και το ατύχημα που είχε.
Πάντως, στο τέλος της βραδιάς δεν υπήρξε αποχώρηση, καθώς Εβελίνα και Έφη ανακοίνωσαν ότι φεύγουν οικειοθελώς από το παιχνίδι.
Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα της Coty
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
