GNTM: Το φόρεμα γλίστρησε και φάνηκαν όλα – «Τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν»
Η Coty πόζαρε και έγιναν «αποκαλύψεις»
Το ταξίδι τους στο GNTM συνεχίζουν τα επίδοξα μοντέλα. Το βράδυ της Δευτέρας (17/10) βρέθηκαν, για ακόμα μια φορά, στο σετ για τη φωτογράφιση που θα εξασφάλιζε την παραμονή τους στο ριάλιτι.
Κατά τη διάρκεια της ωστόσο, υπήρξε μία «έκπληξη». Το concept ήθελε τα κορίτσια να φορούν ρούχα υψηλής ραπτικής και να φωτογραφίζονται ως… τενίστριες, στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ.
Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη.
Όμως η Coty δυσκολεύτηκε αρκετά. Το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς και κάποια στιγμή φάνηκε το στήθος της.
«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», σχολίασε η ίδια μετά τη φωτογράφισή της και το ατύχημα που είχε.
Πάντως, στο τέλος της βραδιάς δεν υπήρξε αποχώρηση, καθώς Εβελίνα και Έφη ανακοίνωσαν ότι φεύγουν οικειοθελώς από το παιχνίδι.
Δείτε τα αποκαλυπτικά πλάνα της Coty
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- Ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι 2026
- Βρέφος 27 ημερών πέθανε στη Γάζα από το δριμύ ψύχος
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- ΕΕ: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση την Κυριακή – Εξετάζει σκληρή απάντηση στον Τραμπ για την επιβολή δασμών
