Σεπόλια: Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης
Οι δύο υπερασπιστικές γραμμές που θα ακολουθήσουν οι συλληφθέντες.
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.
Καθημερινά η Αστυνομία προχωρά σε νέες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθούν ορισμένοι από τους παιδοβιαστές του άτυχου κοριτσιού καθώς και η μητέρα της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία.
Χθες, οι Αρχές προχώρησαν στην έκτη κατά σειρά σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 34χρονος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του.
- Διαβάστε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Επιμένει ότι είναι αθώα η μητέρα της 12χρονης
Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι συλληφθέντες
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., η προανάκριση από την πλευρά της αστυνομίας έχει τελειώσει. Η δικογραφία έχει φτάσει στα χέρια της εισαγγελίας και πλέον η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.
Επιπλέον, τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν στοιχεία που δείχνουν κύκλωμα μαστροπείας, αλλά πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά.
«Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι που έχουν συλληφθεί έχουν επικοινωνήσει με την ανήλικη, έχουν βρεθεί μαζί της έναντι αμοιβής και έχουν συλληφθεί με ένταλμα», είπε η κ. Δημογλίδου.
Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας τόνισε πως οι βιαστές είναι πάντα άνθρωποι της διπλανής πόρτας και εκτίμησε πως δύο είναι οι υπερασπιστικές γραμμές που θα ακολουθήσουν οι συλληφθέντες. Δηλαδή, είτε θα ισχυριστούν πως πίστευαν ότι συνομιλούσαν με ένα 17χρονο κορίτσι είτε θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση.
- Έρευνα της ΕΣΕΕ: Άνθρακες ο «θησαυρός» – Μία στις δύο επιχειρήσεις με πτώση στον εορταστικό τζίρο
- «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου»
- Βατικανό: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του στη Μεσσαρά
- Ο Χέις-Ντέιβις «πακετάρει» βαλίτσες και άναψε… φωτιές στα social media (vid)
- Η ανατριχιαστική ιστορία του ασύλου Pennhurst που ενέπνευσε τη σειρά Stranger Things