Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας: Επιμένει ότι είναι αθώα η μητέρα της 12χρονης

Απόστολος Λύτρας: Επιμένει ότι είναι αθώα η μητέρα της 12χρονης

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, η ανήλικη δεν αναφέρει πουθενά την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια, με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης, που βρίσκεται και αυτή μεταξύ των κατηγορούμενων, υποστήριξε ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και επαναλαμβάνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στη φρικιαστική υπόθεση.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι «απ’ όλη τη δικογραφία δεν υπάρχει τίποτα που να αναφέρεται στη μητέρα», προσθέτοντας ότι η 12χρονη δεν κατηγορεί πουθενά τη μητέρα της. «Στις καταθέσεις της η 12χρονη αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνώριζε απολύτως τίποτα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 37χρονης.

Ο ρόλος της θείας

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να αντιληφθεί η θεία της 12χρονης τον εφιάλτη που βίωνε το κοριτσάκι, ενώ η μητέρα της όλο αυτό το διάστημα δεν είχε υποψιαστεί τίποτα, παρά το γεγονός ότι είδε την κόρη της να χρησιμοποιεί νέο κινητό τηλέφωνο.

«Και η θεία έβλεπε το ακριβό κινητό, που το παιδί έχει δώσει εξήγηση γι’ αυτό. Η θεία κατάφερε και απέσπασε το κινητό της μικρής, το οποίο δεν ήταν κλειδωμένο. Με το που μπήκε στα μηνύματα έπεσε κατευθείαν σε αυτά».

«Η μητέρα δεν το είχε δει. Επειδή το ακούω από πολλούς, πράγματι μου κάνει εντύπωση σαν γονιός, ότι μία μητέρα που έπρεπε να είναι δίπλα στο παιδί της, πώς είναι δυνατόν να μην πάρει είδηση τι συμβαίνει; Η μητέρα δεν κατηγορείται πως είναι σαν μητέρα, αυτό είναι άλλο θέμα από το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας».

Ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι για να σταθεί το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, που κατηγορείται η 37χρονη, θα πρέπει να υπάρχουν καταθέσεις και στοιχεία εναντίον της. Αντίθετα, τόνισε πως κανένα άτομο που έκλεινε ραντεβού με την 12χρονη δεν έχει αναφερθεί στη μητέρα, αλλά αναφέρονται στον 53χρονο κατηγορούμενο.

Τα ύποπτα εμβάσματα

Σχετικά με το πως βρέθηκαν τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας ο δικηγόρος εξήγησε πως «το παιδί κάποια στιγμή πήρε το ΙΒΑΝ, τον λογαριασμό της μητέρας, το έδωσε στον κατηγορούμενο και αυτός κανόνισε, προφανώς με κάποιους, οι οποίοι βίαζαν το παιδί και τους έδινε τον λογαριασμό για να βάζουν χρήματα».

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ένα όνομα, δεν έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο που έχει κάνει μια κατάθεση, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με την υπόθεση» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

«Παράξενα είναι όλα και πιο παράξενο είναι ότι πραγματικά έχουμε αυτή τη φρικιαστική δικογραφία, ότι άνθρωποι της διπλανής πόρτας βίαζαν ένα 12χρονο παιδί. Δεν θα έχει σταματημό αυτή η διαδικασία. Κάθε λεπτό που περνάει ενημερώνομαι ότι υπάρχουν νέες συλλήψεις. Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίζει», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024