Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορία από θρίλερ: Η στοιχειωμένη έπαυλη Έλληνα με τα πολυτελή αυτοκίνητα

Ιστορία από θρίλερ: Η στοιχειωμένη έπαυλη Έλληνα με τα πολυτελή αυτοκίνητα

Η ανατριχιαστική ιστορία βγαλμένη από ταινία

Σε κινηματογραφικό θρίλερ παραπέμπει η ιστορία ενός Έλληνα κρίσου, ο οποίος χωρίς προφανή λόγο και αιτία εγκατέλειψε μια πολυτελέστατη έπαυλη με πλούσιο… τετράτροχο περιεχόμενο.

Ένα ανατριχιαστικό μυστικό έκρυβε στο εσωτερικό της μια πολυτελή έπαυλη στο Kings Langley της Αγγλίας. Σχεδόν 40 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου, το «βασίλειο» ενός Έλληνα κροίσου εγκαταλείφθηκε χωρίς προφανή λόγο και αιτία, γεμίζοντας με αναπάντητα ερωτηματικά τους περίοικους σχετικά με το τι μπορεί να οδήγησε στην απόφαση αυτή τον ιδιοκτήτη της.

Η ιστορία της στοιχειωμένης έπαυλης ήρθε στο φως το 2020, όταν ένας αστικός εξερευνητής εισχώρησε στο εσωτερικό του επιβλητικού ακινήτου, δημοσιεύοντας στο Διαδίκτυο δεκάδες ανατριχιαστικές φωτογραφίες.

Οι τελευταίες επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες των περίοικων οι οποίες θέλουν τον Έλληνα ιδιοκτήτη της έπαυλης και τα μέλη της οικογένειάς του να εγκαταλείπουν εν μία νυκτί το ακίνητο, αφήνοντας πίσω τους όλα τα υπάρχοντά τους.

Δεν το επισκέφτηκε ποτέ κανείς

Οι γείτονες του Έλληνα εκατομμυριούχου, ο οποίος διέμενε εκεί μαζί με τα πέντε παιδιά του, δηλώνουν ότι το ακίνητο εγκαταλείφθηκε το 2017 και έκτοτε δεν το έχει επισκεφθεί κανένα μέλος της οικογένειας.

Μάλιστα, βρετανικά Μέσα επικαλούνται και δηλώσεις ενός μακρινού συγγενή του Έλληνα ιδιοκτήτη της έπαυλης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο 70χρονος «Θάνος» αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, φωτογραφίζοντας αυτά ως την αιτία της ξαφνικής εγκατάλειψης της περιουσίας του.

Εκτός των προσωπικών αντικειμένων που έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού και των ανθρώπων, στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της έπαυλης, παραμένουν σταθμευμένα και πολυτελή οχήματα τα οποία μαρτυρούν την οικονομική επιφάνεια του ιδιοκτήτη τους.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει προφανώς μια Rolls-Royce, ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα προσπεράσουν ένα Lexus το οποίο στέκει εκεί σε εξαιρετική κατάσταση ή ακόμα και τη σπάνια, στις ημέρες μας, Citroen XM.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από τα βρετανικά Μέσα, η έπαυλη του Έλληνα εκατομμυριούχου έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος ληστών, με την τοπική αστυνομία μάλιστα να έχει προχωρήσει και σε συλλήψεις μετά από καταγγελίες των περιοίκων.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024