«BHMAGAZINO» – Special Issue: Πολιτισμό
Την Κυριακή μαζί με το «Βήμα»
Το «BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί όπως πάντα μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ», είναι αυτή την Κυριακή αφιερωμένο αποκλειστικά στον Πολιτισμό. Μια ειδική πολυσέλιδη, ιδιαίτερα πλούσια έκδοση του “BHMAGAZINO” Πολιτισμός. Ιδέες, σχήματα, χρώματα, εκεί όπου η ιστορία και οι μεγάλες στιγμές του παρελθόντος συναντούν το παρόν και τα επιτεύγματα του μέλλοντος.
Αρθρογραφία σημαντικών προσωπικοτήτων, art, αρχιτεκτονική, βιβλία, γράμματα, μοναδικές συλλογές έργων τέχνης και δημοπρασίες συλλογών πολλών-πολλών εκατομμυρίων, θέατρο, σινεμά, μουσική, όπερα, συνεντεύξεις και τόσα άλλα που θα σας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο του πολιτισμού… Ένα κόσμο που δεν σταματάει ποτέ να μας ξαφνιάζει και σαγηνεύει.
Αυτό το “BHMAGAZINO” είναι πραγματικά ξεχωριστό. Ξεφυλλίστε τις πολυτελείς του σελίδες και χαθείτε σε συναρπαστικούς κόσμους. Γιατί κανένα περιοδικό δεν είναι σαν το “BHMAGAZINO”.
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νομιμοποιούνται υπόγεια… με θέα
- Πρέβεζα: 51χρονος αστυνομικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας
- Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

