Γκουρμπάνοφ: «Διαφορετικός ο Ολυμπιακός με τον Μίτσελ»
Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, για το επερχόμενο (6/10) ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»,
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης (6/10) στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς κομβικό για τους Πειραιώτες, όσον αφορά το ευρωπαϊκό τους μέλλον την φετινή σεζόν.
Για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», μίλησε και ο τεχνικός των «Αζέρων», Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, άλλη ομάδα με τον Μίτσελ στον πάγκο του.
Αναλυτικά, ο Γκουρμπάνοφ δήλωσε: «Οι φίλαθλοι πάντα πιστεύουν σε εμάς και περιμένουν τη νίκη, με όποιον κι αν παίξουμε. Μας αναγκάζει να είμαστε υπεύθυνοι.
Οι παίκτες το καταλαβαίνουν και θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις ελπίδες που υπάρχουν. Αν έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Ίσως υπάρχουν δυσκολίες στο κομμάτι της προετοιμασίας και ο αντίπαλος έχει νέο προπονητή, άρα θα είναι διαφορετική ομάδα».
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η έκρηξη της αγροτιάς
- Ντακότα Τζόνσον: «Κάποιοι χρηματοδότες ταινιών είναι πραγματικά σκοτεινοί, ύποπτοι»
- Aκτινογραφία των διαβάσεων στην Αθήνα – Γιατί οι διαβάτες εξακολουθούν να πεθαίνουν
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»



