
Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής (pics & vid)
Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου για τα δύο τελευταία παιχνίδι του Nations League κόντρα σε Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία.
Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων για το Nations League πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Εθνική ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου.
Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου χάρη στο τέσσερα στα τέσσερα και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο κόντρα σε Κύπρο (24/9, Λάρνακα) και Βόρεια Ιρλανδία (27/9, «Γ. Καμάρας»).
Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 25-22: Η «Ένωση» πήρε το ντέρμπι
Στην προπόνηση πήρε μέρος ο Kώστας Κουλιεράκης ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα που έκανε επέμβαση στο χέρι. Στην προπόνηση της Εθνικής δεν συμμετείχαν ο Γιώργος Γιακουμάκης (φτάνει στην Ελλάδα εντός της ημέρας) και ο Ταξιάρχης Φούντας (φτάνει στην Ελλάδα το πρωί της Τρίτης).
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές



