Είναι γεγονός: Ο Αντρέα Μποτσέλι για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ
Σε μια εντυπωσιακή συναυλία τον Ιούλιο του 2023 στο ΟΑΚΑ
Για πρώτη φορά, ο πιο αγαπητός τενόρος του πλανήτη, ο καλλιτέχνης – μύθος Andrea Bocelli, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, θα εμφανιστεί στις 18 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο.
Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο, ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, επιστρέφει στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου 2023 για να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη συναυλία του στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα!
Μια μοναδική, μαγική εμπειρία για όλους τους λάτρεις της μουσικής.
Ο Andrea Bocelli παγκόσμια αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συνεισφέρει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έχει στο ενεργητικό του πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.
Ο Andrea Bocelli πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη». Έτσι, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε μας.
Το ελληνικό κοινό θα τιμήσει αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, δίνοντας το παρόν σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό.
Η Celine Dion έχει πει για τη φωνή του:
«Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Andrea Bocelli».
Εμείς λέμε, αν ο κόσμος είχε περισσότερους Andrea Bocelli, θα ήταν παράδεισος!
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο





