Τούχελ: «Ο Φοφανά είναι δυνατός αμυντικά κι επιθετικά»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γουέσλεϊ Φοφανά ο Τόμας Τούχελ.
Η διοίκηση της Τσέλσι δαπάνησε 82 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τον Γουέσλι Φοφανά από την Λέστερ, αποδεικνύοντας ότι τόσο ο Τόμας Τούχελ, όσο και οι διοικούντες τους Λονδρέζους, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του 21χρονου αμυντικού. Ο Φοφανά, προορίζεται για να καλύψει το κενό που προέκυψε, με την αποχώρηση των Ρούντιγκερ για την Ρεάλ Μαδρίτης και Κρίστενσεν για την Μπαρτσελόνα.
Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά, ο Γερμανός προπονητής, χαρακτήρισε τον Φοφανά ως «νεαρό, γρήγορο και πολύ δυνατό, τόσο σε αμυντικά, όσο και επιθετικά στημένα».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο νεαρός άσος, ο οποίος έγινε ο ακριβότερος αμυντικός στην Ιστορία της Τσέλσι, έδειξε ξεκάθαρα την προτίμηση του για τους «μπλε» και τα λόγια του νέου του προπονητή, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την επιλογή του.
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Τα δυστυχήματα που σημάδεψαν την Ελλάδα
- Κατασκοπεία: «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις» λέει ο σμήναρχος – Κατονόμασε τρία άτομα
- Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ στηρίζει τον Ιτούδη: «Καλύτερα να αλλάξω παίκτες παρά προπονητή»
- Άρτα: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 35χρονης που πέθανε ένα θήλαζε το μωρό της – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική
- Τέμπη: Τρία χρόνια από την τραγωδία – Το κάλεσμα για μαζικές συγκεντρώσεις
- Ο Τραμπ απειλεί να μπλοκάρει το άνοιγμα γέφυρας που συνδέει ΗΠΑ-Καναδά – Ζητά μερίδιο από τα έσοδα

