Συνεχίζονται οι προκλητικές δηλώσεις από την Τουρκία, με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν, να διαμηνύει ότι η γειτονική χώρα θα αποφασίσει «πότε θα ξεκινήσει μια επιχείρηση στη Συρία».
«Πιστεύουμε ότι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι ο κοινός σκοπός όλων των κρατών που θέλουν ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή» υποστήριξε, από τη μεριά του, σε συνέντευξή σε νορβηγικό μέσο, ο Αλτούν για να δικαιολογήσει τη διάθεση παρέμβασης στο εσωτερικό της Συρίας.
Σε εμπρηστικό, μάλιστα, τόνο ο εκπρόσωπος του Ερντογάν τόνισε ότι: «Στο τέλος της ημέρας, κανένα βήμα που θα κάνει η Τουρκία δεν εξαρτάται από την άδεια ή τη συναίνεση κάποιου».
«Η Τουρκία, υπό την ηγεσία του Ερντογάν βάζει τα δικά της συμφέροντα στο επίκεντρο» συνέχισε.
Όσον αφορά στο ζήτημα της ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε τα εξής: «Προσδοκούμε ότι η Σουηδία και η Φινλανδία θα αποδείξουν ότι βλέπουν την Τουρκία ως σύμμαχο και ότι θα κάνουν ό,τι χρειάζεται».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας