Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Shake it: Τέσσερα αντικείμενα που θα πείσουν τους πάντες ότι ξέρεις να φτιάχνεις κοκτέιλ

Shake it: Τέσσερα αντικείμενα που θα πείσουν τους πάντες ότι ξέρεις να φτιάχνεις κοκτέιλ

Θα κερδίσεις τη γεύση και τους πόντους εντυπωσιασμού, θα γλιτώσεις τον κόπο και την ατέλειωτη καθαριότητα

Μικροί μετρούσαμε παγωτά. Ως ενήλικες, τείνουμε να χρησιμοποιούμε τα κοκτέιλ ως μονάδα μέτρησης του καλοκαιριού. Όμως όσο ιδανικό και αν μοιάζει ένα χαλαρό βράδυ με πεντανόστιμα, δροσιστικά ποτά στη βεράντα, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι συνταγές για κοκτέιλ που βρίσκεις online σε κάνουν να νιώθεις ότι είναι προτιμότερο… να φτιάξεις μουσακά.

Ξέρουμε πώς μπορείς να «κλέψεις» και να απολαύσεις τις πιο καλοκαιρινές γεύσεις – αλλά και να εντυπωσιάσεις τους φίλους ή το ραντεβού σου – χωρίς να κοπιάσεις μέσα στον Αύγουστο. Θα χρειαστείς μόνο τέσσερα πράγματα, τα οποία συμβαίνει να διατίθενται σε πολύ συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr.

Εκτός από την πλούσια κάβα της και τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%, η πλατφόρμα έχει και μια σειρά από άλλα πλεονεκτήματα που θα εκτιμήσεις: τις έγκαιρες παραδόσεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεσαι, ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος στους καλεσμένους σου, αλλά και τους νέους τρόπους πληρωμής που εξασφαλίζουν γρήγορες, αξιόπιστες και εύκολες συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη νέα του στρατηγική συνεργασία με το Viva Wallet, το SHOPFLIX.gr δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet, πέραν της πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και αντικαταβολή που ήταν ήδη διαθέσιμες.

Σετ Cocktail Loco 10185 Ανοξείδωτα 5τμχ

Προφανώς, δεν θα πείσεις κανέναν ότι έγινες ο βασιλιάς των κοκτέιλ, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία.

Ένα στιβαρό σετ από ανοξείδωτο χάλυβα, με shaker, λαβίδα πάγου, δοσομετρική κούπα, χτυπητήρι και κουτάλι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, όχι μόνο για να ξετρελάνεις τους καλεσμένους σου, αλλά και για να μπεις σε πειρασμό για πραγματικούς πειραματισμούς.

Αγόρασέ το από 32,06€.

Αperol Spritz Kit – Barbieri Aperol Aperitivo 1000ml & Cinzano Pro Spritz Λευκό

Ελαφρύ, νόστιμο και πολυτελές, το Aperol Spritz ταιριάζει ιδανικά με κάθε εποχή του χρόνου. Ειδικά αν έχεις στα χέρια σου το συγκεκριμένο kit, με όλα τα υλικά που χρειάζεσαι για την αυθεντική ιταλική συνταγή.

Μέσα στο kit θα βρεις ένα Barbieri Aperol Aperitivo 1000 ml – στη μυστική συνταγή του κρύβει ραβέντι, πορτοκάλι και μια μεγάλη ποικιλία από βότανα και ρίζες -,ένα φρουτώδες, φρέσκο και αφρώδες Cinzano Pro Spritz Λευκό 700ml και δυο ποτήρια προορισμένα για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ποτό.

Αγόρασέ το από 26,30€.

Coppa Strawberry Daquiri Cocktail 700ml

Ναι, σου προτείνουμε να το πάρεις έτοιμο. Άλλωστε, το Cappa Strawberry Daquiri είναι τόσο νόστιμο που δεν θα το καταλάβει κανείς – αλλά και να το καταλάβει, δεν θα τον νοιάζει.

Είναι φτιαγμένο από λευκό ρούμι, χυμό λάιμ, χυμό φράουλας και ζάχαρη και έρχεται σε μπουκάλι-σέικερ, έτοιμο για σερβίρισμα. Για έξτρα πόντους, πρόσθεσε τριμμένο πάγο και στόλισε με δυο φράουλες κομμένες στη μέση.

Αγόρασέ το από 13,40€.

Αγουρίδα Κρήτης Λυραράκης 250ml

Αν θέλεις να κερδίσεις επαίνους με την αξία σου, χωρίς να χρειαστεί να αποκτήσεις πιστοποίηση mixologist, έχουμε τη λύση: μάθε να φτιάχνεις ένα εύκολο κοκτέιλ, με υλικά-έκπληξη, και δες τους πάντες να ξαφνιάζονται ευχάριστα.

Η αγουρίδα, ένα εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακό προϊόν της Κρήτης που παράγεται από την πίεση φρέσκων άγουρων σταφυλιών και έχει ιδιαίτερη, εκλεπτυσμένη γεύση με ντελικάτη οξύτητα και γλυκιά επίγευση, μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγες κινήσεις σε ένα μοναδικό Monkey Jungle Cocktail. Απλώς ανάμειξε 45ml bourbon με 30 ml αγουρίδα και 7ml γρεναδίνη και σέρβιρε με πάγο και μια φλούδα από λεμόνι, για να προσφέρεις στους φίλους σου κάτι που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει ποτέ.

Αγόρασέ το από 8,30€.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024