Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ας περάσουμε στο ψητό: Οι καλύτερες ψησταριές κάρβουνου για κορυφαία barbeque

Ας περάσουμε στο ψητό: Οι καλύτερες ψησταριές κάρβουνου για κορυφαία barbeque

Γίνετε ο βασιλιάς του ψησίματος

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που καλοκαίρι σημαίνει μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι, τον κήπο ή την εξοχή παρέα με τους αγαπημένους του φίλους;

Αν ναι τότε θα πρέπει να ξέρετε πως ένας καλός ψήστης έχει τα μυστικά του.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να είσαι master chef για να διοργανώσεις μια βραδιά μπάρμπεκιου. Αν είσαι πρωτάρης δε στο SHOPFLIX.gr θα βρεις τις κορυφαίες ψησταριές κάρβουνου που θα σε κάνουν βασιλιά του ψησίματος και σου θα εξασφαλίζει έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του με την Courier Center. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να σε αφήσουν εκτεθειμένο.

Οι ψησταριές κάρβουνου κάνουν χωρίς αντίρρηση το καλύτερο ψήσιμο και το πιο γευστικό κρέας.

Η ψησταριά κάρβουνου βγαίνει σε διάφορους τύπους: με καπάκι ή χωρίς, σε σχήμα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο ή βαρέλι, στρογγυλή, τύπου σόμπα.

Αν θέλετε να μαγειρέψετε για δεκάδες άτομα ταυτόχρονα, χωρίς να χρειαστεί περιμένουν οι φίλοι ή η οικογένεια η ψησταριά κάρβουνου KARP BBQ με χώρο μαγειρέματος 75 cm σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Η ψησταριά είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά για καλύτερη αντοχή στον χρόνο, ιδανική συγκράτηση της θερμοκρασίας και δυνατότητα για διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος.

Τίποτα δεν ξεπερνά τη καπνιστή γεύση του μπάρμπεκιου  που  μπορεί  να  δημιουργηθεί απλά σε μια σχάρα με κάρβουνα ειδικά όταν μαγειρεύετε με κλειστό το καπάκι της ψησταριάς σας!

Για όσους απολαμβάνουν το ψήσιμο η ψησταριά κάρβουνου LUXCHEF LC 80 Barbecue αποτελεί ιδανική λύση. Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη ψησταριά σας για πολλά χρόνια την εξαιρετικά συμπαγή δομή του και το πυρίμαχο βαμμένο εξωτερικό του σώμα.

Η δεύτερη σχάρα προθέρμανσης μέσα στο μπάρμπεκιου σας επιτρέπει να σερβίρετε το φαγητό σας όσο είναι ακόμα ζεστό. Στα ξύλινα πτυσσόμενα ράφια, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα υλικά σας και να προετοιμάσετε τα πιάτα σας.

Αν πάλι ψάχνετε μια πρακτική και γρήγορη  στη χρήση για μικρότερα πάρτι μπάρμπεκιου στην παραλία, το camping ή στο μπαλκόνι η ψησταριά κάρβουνου Mallorca από την ACTIVA αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Μια λαβή μεγέθους χεριού επιτρέπει τη μεταφορά της ψησταριάς με ασφάλεια. Ενώ οι συνδετήρες με κλιπ στερεώνουν το καπάκι στη βάση. Λόγω της ρύθμισης του αέρα, ελέγχεται με ευκολία η ένταση της φωτιάς.

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε το ψήσιμο κάθε φορά ανεξάρτητα εάν έχει αέρα ή βρέχει η ψησταριά κάρβουνου Smart από την ACTIVA σας δίνει τη λύση καθώς χάρη στη δυνατότητα κλεισίματος του καπακιού, έχετε τον έλεγχο της φωτιάς, και μπορείτε να απολαμβάνετε το ψήσιμο κάθε φορά.

Επιπλέον, το κλειστό καπάκι επιταχύνει τον χρόνο προετοιμασίας του κρέατος και επίσης το κάνει πιο ζουμερό.

Οποια ψησταριά, εργαλεία μπάρμπερκιου, καλύμματα ψησταριάς  και αν διαλέξεις θα τα έχεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το κόστος των μεταφορικών συμπιέζεται στα 0,99€ για κάθε αποστολή άνω των 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στα 1,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Και μην ξεχνάς, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX.gr και φτάνουν ώς και -80%.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024