Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέρουμε πού θα βρεις κορυφαίες τηλεοράσεις με έκπτωση έως 56%

Ξέρουμε πού θα βρεις κορυφαίες τηλεοράσεις με έκπτωση έως 56%

Και αγοράζοντας μία, θα μπεις στην κλήρωση για να πάρεις… άλλη μια Smart TV δώρο

Αν αποφάσισες ότι φέτος το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις την τηλεόρασή σου, συγχαρητήρια: διάλεξες όντως την καλύτερη στιγμή. Και αυτό γιατί, για λίγες ημέρες ακόμη, στο SHOPFLIX.gr γίνεται clearance κορυφαίων Smart TV Samsung και LG σε έκπτωση που αγγίζει το 56%.

Οι επιλογές αρκετές και όλες τους γενναιόδωρες: είτε θέλεις να ζήσεις την εμπειρία της οθόνης Samsung QLED, είτε αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μια τηλεόραση LG 75 ιντσών που θα μετατρέψει το σαλόνι σου σε σινεμά – αλλά ακόμη και αν ο χώρος σου δεν σου επιτρέπει να ξεπεράσεις τις 43 ίντσες – θα βρεις αυτό που ψάχνεις, και εννοείται ότι θα σου προσφέρει ανάλυση 4K.

Ανάλογα με τη συσκευή που θα επιλέξεις, το ποσό που θα εξοικονομήσεις μπορεί να φτάσει έως και τα 650€, όμως τα κέρδη σου δεν σταματούν εκεί. Όποια και αν είναι η smart TV που θα προστεθεί στον εξοπλισμό του σπιτιού σου, αγοράζοντάς της θα αποκτήσεις εντελώς δωρεάν τη βάση που της ταιριάζει και… θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μια LG UHD TV 43 ιντσών.

Προφανώς, όπως και με κάθε άλλη παραγγελία σου, το SHOPFLIX.gr θα εξασφαλίσει ότι η καινούργια σου τηλεόραση θα φτάσει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να μπορέσεις να προγραμματίσεις το πρώτο movie night από την πρώτη ημέρα που θα την παραλάβεις.

Βρες τη δική σου.

Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX.gr (και φτάνουν ώς και -80% / μπορείς να βρεις αμέτρητα προϊόντα για όλα σου τα θέλω)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024