Ένα – ένα όλα τα ρεκόρ σπάει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι θα ξεπεράσει σε αφίξεις και τουριστικό συνάλλαγμα και το ιστορικό 2019.

Οι τουριστικοί προορισμοί σε όλη τη χώρα «βουλιάζουν» από ξένους, κατά κύριο λόγο Αμερικανούς, Βρετανούς, Γάλλους, Καναδούς, Αυστραλούς και Ισραηλινούς.

Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου επικρατεί το αδιαχώρητο με τις κρατήσεις να ξεπερνούν το 90%, και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Το μεγάλο στοίχημα του ελληνικού τουρισμού είναι να ξεπεράσει φέτος τα 35 εκατ. τουρίστες και να αγγίξει τα 20 δις σε έσοδα.

Το «θαύμα» όπως πολλοί λένε μπορεί να έχει και συνέχεια και τα επόμενα χρόνια, με τους ειδικούς να πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 40 εκατ. τουρίστες, επεκτείνοντας τον τουρισμό ολόκληρο το χρόνο.

Ωστόσο, η αποδοχή από όλο τον κόσμο του ελληνικού τουριστικού προϊόντος δεν είναι τυχαία. Και δεν είναι μόνο ότι η Ελλάδα στηρίζεται στη θάλασσα, τον ήλιο, τα εκπληκτικά νησιά και τις παραλίες.

Υποδομές και ακτοπλοϊα

Η βελτίωση των υποδομών τα τελευταία χρόνια ήταν σημαντική, όπως και η εντυπωσιακή βελτίωση των θαλάσσιων μεταφορών. Η ακτοπλοΐα στην Ελλάδα έχει περάσει σε νέα εποχή, με καινούργια, ασφαλή, γρήγορα πλοία που μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η νησιωτική Ελλάδα έχει τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των τουριστών, και γι’ αυτό η βελτίωση των μετακινήσεων με πλοία και κυρίως η ταχύτητα που θα φτάσουν οι επισκέπτες στον προορισμό τους, μπαίνει στη πρώτη γραμμή των αποφάσεων των εφοπλιστών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Μια τέτοια εταιρεία είναι και η SEAJETS, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Κι αν υπάρχει ένα μότο για την εταιρεία είναι αυτό: «Ταξιδέψετε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, και φτάστε στους αγαπημένους προορισμούς του Αιγαίου πιο γρήγορα από ποτέ.

WorldChampion Jet

Με αυτό το δεδομένο, η SEAJETS δεν θα μπορούσε να μην έχει κι έναν… πρωταθλητή στον στόλο της.

Και μιλάμε για τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet που ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

Σύρο σε 2.05’

Μύκονο σε 2.35’

Νάξο σε 3.25’

Ίο σε 4.05’

Σαντορίνη σε 4.45’

Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου οι επιβάτες μπορούν να βρουν ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Με έναν πρωταθλητή που θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια στα αγαπημένα σας νησιά, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα πάτε με ταχύτητα και θα περάσετε τέλεια στις διακοπές σας.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο office@auraair.com.gr.