
Influencer ισχυρίζεται ότι είναι υπερβολικά όμορφη για να πάει το παιδί της σχολείο
Άλλο και τούτο!
Στο Instagram μετρά πάνω από μισό εκατομμύριο ακολούθους και ενώ το κανάλι της στο Youtube το παρακολουθούν χιλιάδες άτομα.
Ο λόγος για την Lena Nersesian, την influencer που έχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της.
Όπως λέει, είναι υπερβολικά όμορφη για να πάει την κόρη της στον παιδικό σταθμό επειδή οι υπόλοιπες μητέρες της ρίχνουν «δολοφονικά βλέμματα».
«Έχω την αίσθηση πως νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σεξ με τους άντρες τους μπροστά στα μάτια τους έτσι και δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση», τονίζει η 30χρονη.
«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καταστρέψει ένα σπιτικό. Είμαι επιτυχημένη blogger και επιχειρηματίας, έχτισα όσα έχω από το τίποτα», προσθέτει.
Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή στα social media τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο για τις σέξι φωτογραφίες της αλλά και για τα βίντεο που αναρτά, στα οποία συζητά θέματα ταμπού.
Η Lena γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά και οι δύο γονείς της είναι αρμενικής καταγωγής. Μεγάλωσε με αυστηρούς κανόνες και χωρίς να της επιτρέπεται να κάνει πολλά.
Έχει σπουδάσει ψυχολογία και πριν ασχοληθεί με το Youtube και το Instagram έχει δουλέψει σε παντοπωλείο.
Στο παρελθόν έχει συνάψει σχέσεις και με γυναίκες ενώ στο κολλέγιο τη φώναζαν λέσβια.
Οι αναρτήσεις της πάντως είναι μία προς μία…
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία



