Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέριλιν Μονρόε: Όσα αποκαλύπτονται για την ανύπαρκτη περιουσία της σταρ

Μέριλιν Μονρόε: Όσα αποκαλύπτονται για την ανύπαρκτη περιουσία της σταρ

Η Μέριλιν Μονρόε μπορεί να εξακολουθεί να έχει μια τεράστια φήμη παγκοσμίως, ακόμη και 60 χρόνια μετά τον θάνατό της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η σταρ δεν είχε μεριμνήσει καθόλου για την περιουσία της.

Η συγγραφέας Τζόις Κάρολ Όουτς έκανε κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις αναφορικά με το τέλος της Μέριλιν Μονρόε, ενώ μιλούσε για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά από το Netflix του βιβλίου της με τίτλο «Blonde» που έγινε best seller και αναφέρεται φυσικά στη ζωή της ξανθιάς Αμερικανίδας σταρ του κινηματογράφου.

Το μυθιστορηματικό πορτρέτο της συγγραφέως, που εκδόθηκε το 2000, διερευνά πώς η Μονρόε -γεννημένη ως Νόρμα Τζιν Μόρτενσον και βαπτισμένη αργότερα Νόρμα Τζιν Μπέικερ- έχασε την ταυτότητά της όταν μεταμορφώθηκε στην ξανθιά καλλονή που είναι γνωστή μέχρι σήμερα.

«Απέκτησε φήμη αλλά αυτή δεν είναι μια ταυτότητα με την οποία μπορείς να ζήσεις. Είναι μια ταυτότητα που την βοήθησε να βγάλει πολλά λεφτά για πολλούς άνδρες, αλλά όχι πολλά για την ίδια. Όταν πέθανε, στα 36 της χρόνια, δεν είχε αρκετά χρήματα για μια κανονική κηδεία» δήλωσε η Όουτς, σύμφωνα με το Variety.

«Κάποιοι λένε πως αυτοκτόνησε, εγώ δεν το πιστεύω απαραίτητα αυτό»

Η συγγραφέας δεν δίστασε να δηλώσει πως αμφιβάλλει για την αυτοκτονία της Μονρόε. Αναφέρθηκε στην απογοήτευση της σταρ για την καριέρα της. «Καθώς η Μέριλιν μεγάλωνε, εξακολουθούσαν να της δίνουν αυτούς τους ρόλους στους οποίους έπρεπε να υποδύεται μια νεαρή σταρ. Κάτι που την έκανε να νιώθει ταπεινωμένη. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να υποδύεσαι την ξανθιά σεξοβόμβα όταν πλησιάζεις τα 40» εξήγησε.

«Κάποιοι λένε ότι αυτοκτόνησε. Εγώ δεν το πιστεύω απαραίτητα αυτό. Νομίζω ότι μπορεί να πέθανε από κάτι σαν ακραία απελπισία» συμπλήρωσε η Όουτς.

Αναφορικά με την περιουσία της Μονρόε, η συγγραφέας όπως είπε η φήμη της, την βοήθησε «να βγάλει πολλά λεφτά για πολλούς άνδρες, αλλά όχι πολλά για την ίδια. Όταν πέθανε, στα 36 της χρόνια, δεν είχε αρκετά χρήματα για μια κανονική κηδεία».

Ο θάνατος της Μέριλιν Μονρόε

Υπενθυμίζεται ότι η Μέριλιν Μονρόε πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 4 Αυγούστου 1962. Το πτώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι της από έναν αστυνομικό που κλήθηκε στο σημείο, ο οποίος ανακάλυψε επίσης άδεια μπουκάλια με χάπια, που της είχαν συνταγογραφηθεί για την αντιμετώπιση της κατάθλιψής της, πεταμένα στο δωμάτιο.

Μετά από σύντομη έρευνα, η αστυνομία του Λος Άντζελες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της «προκλήθηκε από αυτοχορηγούμενη υπερβολική δόση ηρεμιστικών φαρμάκων». Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες κήρυξε τον θάνατό της ως «πιθανή αυτοκτονία».

Sports in

Από τα γαριδάκια στα 2 δισ. ευρώ - Η πορεία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

Ο ιδρυτής της Chipita και επικεφαλής της Bespoke μιλά στην πρωτοβουλία Innovative Greeks Talks του ΣΕΒ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024