Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το (πολύ) θετικό στοιχείο ενόψει Μακάμπι

Το (πολύ) θετικό στοιχείο ενόψει Μακάμπι

Το στοιχείο που ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της πρώτης κόντρας με τους Ισραηλινούς, είναι σίγουρα το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη με 1-0, στο προτελευταίο φιλικό των ερυθρόλευκων, πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το στοιχείο που ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της πρώτης κόντρας με τους Ισραηλινούς, είναι σίγουρα το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός κράτησε ανέπαφη την εστία του στο χθεσινό φιλικό με την ολλανδική ομάδα κι επί της ουσίας ανησύχησε μόλις σε μια φάση, στη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο φινάλε του αγώνα, όταν ο Ρέαμπτσιουκ είπε «όχι» δύο φορές.

Το πρώτο μέλημα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μακάμπι στο Ισραήλ πρέπει να είναι το μηδέν στην άμυνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι προσεκτικοί στην εφαρμογή του αμυντικού πλάνου, δείχνοντας την απαραίτητη προσήλωση.

Είναι ενθαρρυντικό λοιπόν ότι στο χθεσινό παιχνίδι οι πειραιώτες δεν δέχθηκαν γκολ και παρουσίασαν καλή αμυντική λειτουργία.

Ήταν προφανές πως υπήρχε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο αμυντικό σκέλος σε σύγκριση με τα φιλικά που είχαν προηγηθεί στην Αυστρία.

Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε την ομάδα του να έχει καλές επιστροφές όταν η Άλκμααρ προσπάθησε να βγάλει κόντρες.

Επαναλαμβάνουμε, το παιχνίδι στο Ισραήλ δεν θα είναι εύκολο και οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να δείξουν μεγάλη προσοχή για να πετύχουν τον στόχο τους.

Είναι λοιπόν σημαντικό να τονίσουμε πως η αμυντική γραμμή των πειραιωτών έκανε καλή δουλειά, ενώ θα πρέπει επίσης να επισημανθεί πως και στο χθεσινό φιλικό υπήρχε ένταση και καλά τρεξίματα από τους παίκτες του Μαρτίνς.

Υπάρχει βεβαίως και το αυριανό φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα κάνει τις τελικές δοκιμές για την ομάδα που θα παρατάξει στο Ισραήλ.

Επί της ουσίας όμως ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού έχει αποφασίσει για τους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Μακάμπι.

Η αντίστροφη μέτρηση για το σημαντικό ματς στο Ισραήλ έχει ξεκινήσει και επαναλαμβάνουμε πόσο σημαντικό θα είναι για τους πρωταθλητές Ελλάδας να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μακάμπι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024