Αποκάλυψη: Αυτοσχέδιο ηλεκτρικό κανόνι με «βόλια» σαν καριοφίλι του 1821 σκότωσε τον Αμπε
Ειναι ένα αυτοσχέδιο δίκαννο που μάλλον έχει κάποιο είδος ηλεκτρικού πυροκροτητή
Ένα αυτοσχέδιο δίκανο, με ισάριθμους σωλήνες, ηλεκτρικό «κανόνι» που έριξε δύο φονικά βόλια (πιθανόν από λιωμένο μέταλλο) φαίνεται – σύμφωνα με αναλύσεις ειδικών – να ήταν αυτό που σκότωσε τον πρώην Ιάπωνα Πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε.
Τα συμπεράσματα για αυτή τη φονική ιδιοκατασκευή που έριχνε βόλια σα…καριοφίλι του 1821 , προκύπτει από φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος και την περιγραφή της δολοφονίας.
- Διαβάστε επίσης: Ποιος και γιατί σκότωσε τον Σίνζο Άμπε – Οι δύο σφαίρες που του έκοψαν το νήμα της ζωής
Όπως σημειώνεται «είναι ένα αυτοσχέδιο δίκαννο που μάλλον έχει κάποιο είδος ηλεκτρικού πυροκροτητή, φαίνεται μια μπαταρία από κάτω και κάποια καλώδια.
Είναι, δηλαδή, κάποιο είδος ηλεκτρικού κανονιού με μαύρη πυρίτιδα ή κάποιο εκρηκτικό από πυροτεχνήματα και αυτό φαίνεται από τον καπνό κατά την πυροδότηση (τα φυσίγγια των σύγχρονων όπλων χρησιμοποιούν άκαπνη πυρίτιδα, άρα σίγουρα δεν ήταν όπλο που έπαιρνε φυσίγγια εμπορίου).

Δεν έχει καψούλι και μηχανική πυροδότηση, αλλά με ηλεκτρικό τρόπο (π.χ. με σπασμένο λαμπάκι φωτισμού) δίνει εντολή ανάφλεξης σε κάποιο αργό εκρηκτικό για να ρίξει κάποιο αυτοσχέδιο βλήμα.
Στη φωτογραφία φαίνεται μια μπαταρία στο κάτω μέρος και κάποια καλώδια, άρα μάλλον υπάρχει κάποιο αυτοσχέδιο ηλεκτρικό κύκλωμα πυροδότησης, πατάς κάποιον διακόπτη και με μικρή χρονική καθυστέρηση πυροδοτείται η μαύρη πυρίτιτιδα.
Ο δράστης φαίνεται ότι αστόχησε στην πρώτη βολή.
Τα βλήματα προφανώς ήταν αυτοσχέδια π.χ. μολυβένιες μπάλες όπως στα παλιά εμπροσθογεμή του 1821. «Ένα τέτοιο όπλο έχει πρακτική ευθυβολία όχι παραπάνω από 3-4 μέτρα, άρα πρέπει αναγκαστικά να πλησιάσεις κοντά για να πετύχεις τον στόχο σου».
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
- Λέρος: Νεκρός 80χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442