Έπειτα από επτά χρόνια, ο Αλέξης Κούγιας αποτελεί και επισήμως παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας, παραχωρώντας τις μετοχές του συλλόγου στον Αχιλλέα Νταβέλη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ομίλου Animus και της 21admedia.
Οι υπογραφές ανάμεσα στους δύο άνδρες έπεσαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας, όπου και πήρε επίσημη μορφή η συμφωνία για τη νέα εποχή της Λάρισας, η οποία αλλάζει σελίδα.
«Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ και πολύ στενάχωρη για μένα. Συμπληρώνονται επτά χρόνια που είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Πλεξίδα στα Τρίκαλα την αγορά των μετοχών. Είναι σημαντική μέρα για την ΑΕΛ μας», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος αποχωρεί από τη Λάρισα, μετά από επτά χρόνια στο «τιμόνι» της.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.