
Η Καλίνινα στον δρόμο της Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ιστμπουρν θα αντιμετωπίσει την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία.
Η Ουκρανή, Ανχελίνα Καλίνινα (No. 36 στον κόσμο) θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του τουρνουά του Ίστμπουρν.
Η 25χρονη τενίστρια πέρασε άκοπα το εμπόδιο της Ρουμάνας, Σοράνα-Μιχαέλα Κιρστέα, καθώς η τελευταία αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο δεύτερο σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω στα game με 2-1, ενώ η Καλίνινα είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-0.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστεί η Μαρία Σάκκαρη με την Ανχελίνα Καλίνινα, με την Ουκρανή να έχει δώσει φέτος 27 αναμετρήσεις, με ρεκόρ 15-12. Πριν το τουρνουά του Ιστμπουρν, είχε αγωνιστεί στο Χερτόγκενμπος, όπου έφτασε μέχρι τους «16».
Εκεί ηττήθηκε από την Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-0, ενώ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει δύσκολα με 2-1 σετ την Ολίβια Γκαντέτσκι από την Αυστραλία.
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 18 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Ο Αλέξης Τσίπρας στο Unmute Now Athens – «Κάτι νέο ξεκινά, η νέα γενιά σπάει τη σιωπή της»



