Παναθηναϊκός: Ανανεώνει ο Σάντσες – Έρχονται μεταγραφές μεσοεπιθετικών
Όλα δείχνουν πως μέχρι τη Δευτέρα (20/6) ο Φακούντο Σάντσες θα έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό – Το βάρος πέφτει στην ενίσχυση του Τριφυλλιού με μεσοεπιθετικούς
Μία ακόμη εκκρεμότητα όσον αφορά τα μετόπισθεν διευθετείται στον Παναθηναϊκό. Μετά τις μεταγραφές Λοντίγκιν, Γκάνεα και την ανανέωση του Χουάνκαρ, μπαίνει στην τελική ευθεία και το θέμα Σάντσες.
Ο Φακούντο Σάντσες λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, θα υπογράψει μέχρι τη Δευτέρα (20/6) επέκταση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να κρατήσει το δεξιό μπακ του, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ και ως αριστερός μπακ.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός έχει ως άμεσο στόχο να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά πρωτίστως.
Με τον Μαουρίτσιο παρελθόν, τον Βιγιαφάνιες να είναι στον… αέρα και τον Γκατσίνοβιτς να περιμένει τη Χόφενχαϊμ και τις αποφάσεις της, η ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη γραμμή γίνεται πιο επιτακτική.
Επίσης, θα υπάρξει μεταγραφή εξτρέμ, για να πλαισιωθούν από έναν ποιοτικό παίκτη οι Παλάσιος και Αϊτόρ, ενώ σίγουρα πάει και για φορ ο Παναθηναϊκός.
- Αγώνας δρόμου του Δήμου Άνδρου για την αποκατάσταση των ζημιών από έντονο καιρικό φαινόμενο
- Από την «μεγάλη παραίτηση» στη συλλογική διεκδίκηση – Πώς η AI τροφοδοτεί νέα εργατικά κινήματα
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη και Κανελλοπούλου το Σάββατο
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων
