Survivor: Καρφιά Σοϊλέδη για Μαρτίκα – «Είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορεί να κερδίσει»
Η Ασημίνα φοβάται τον Μαρτίκα και δεν μπορεί να το κρύψει
Για 11η φορά είναι υποψήφιος στο Survivor o Σπύρος Μαρτίκας και μαζί του θα βρίσκεται η Ασημίνα. Όπως είδαμε στο αποψινό επεισόδιο, ο Σπύρος φοβίζει την παίκτρια, καθώς έχει γίνει «εξολοθρευτής» και αυτός ίσως να παίξει μεγάλο ρόλο στη ψηφοφορία.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον φοβούνται και πιστεύουν πως ο Σπύρος δεν θα φτάσει πολύ μακριά ακόμα. Για τον Άρη Σοϊλέδη και πολλούς ακόμα θυμίζει τον… Τριαντάφυλλο στο περσινό Survivor!
«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…» είπε ο γνωστός ποδοσφαιριστής παρομοιάζοντας τον Σπύρο με τον τραγουδιστή.
«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης στην Ασημίνα.
- Ακίνητα: Πώς η ακρίβεια… συρρικνώνει τα σπίτια μας – «Χάσαμε» σε δύο χρόνια 7 τ.μ.
- Αγώνας επιβίωσης για τον Στάρμερ – Ποιοι τον στηρίζουν, ποιοι ζητούν την αποχώρησή του
- Η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Σάκκαρη και η ανάγκη για βαθμούς (vids)
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του κουρέα επειδή δεν του άρεσε… το κούρεμα
- Μιλάνο: Τι έχουν τα έρμα και…σπάνε; Τα μετάλλια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων αποδεικνύονται εύθραυστα
- Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χρήματα από ΙΧ – Παρακολουθούσαν τους οδηγούς και έσκαγαν τα λάστιχα


