
Νέες παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά
Σε επτά νέες παραβάσεις και 46 παραβιάσεις, του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου προχώρησε η Τουρκία τη Δευτέρα σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο
Σε επτά νέες παραβάσεις και 46 παραβιάσεις, του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου προχώρησαν τουρκικά μαχητικά τη Δευτέρα σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.
Πάνω από το Αιγαίο πέταξαν 11 τουρκικά αεροσκάφη (8 F-16 σε τέσσερα ζεύγη, ένα μη επανδρωμένο UAV και δύο κατασκοπευτικά CN-235).
Οι 30 παραβιάσεις του εναέριου χώρου έγιναν από τα κατασκοπευτικά CN-235, οι 10 από μη επανδρωμένο αεροσκάφος και ακόμα 6 από τα μαχητικά F-16.
Τα τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν επίσης σε 7 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
- Καύσιμα: Κινδυνεύει να στεγνώσει η παγκόσμια αγορά;
- Ο… Μπόλντγουιν και οι απίθανοι αριθμοί – Γιατί ο Βεζένκοφ πάει ξανά για το MVP της σεζόν στη Euroleague (pics, vids)
- Ιράν: Η Τεχεράνη θέλει όρους για τον μόνιμο τερματισμό του πολέμου – «Δεν αρνηθήκαμε να πάμε στο Ισλαμαμπάντ»
- Ακίνητα: O ΜΙΔΑΣ φέρνει αλλαγές – Όσα πρέπει να ξέρουν οι ιδιοκτήτες
- Σβίγκου: Ξεπληρώνει γραμμάτια ο Μητσοτάκης με την υπουργοποίηση Λαζαρίδη
- Tιάγκο Πιτάρτς: Το παιδί που έφερε ξανά τη «La Fabrica» στο κέντρο της Ρεάλ (vids)



