
Oι φρουροί των συνόρων στον Έβρο – Έπιασαν δουλειά τα τεθωρακισμένα οχήματα αναγνωρίσεων Μ1117
Σε διαρκή επαγρύπνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις με πεζές περιπολίες, ταχύπολοα, drones
Tα νεοαποκτηθέντα τεθωρακισμένα τροχοφόρα οχήματα αναγνωρίσεως (ΤΤΟΑ-ASV) M1117 του Στρατού Ξηράς τα οποία παραχωρήθηκαν δωρεάν στην Ελλάδα μέσω του προγράμματος πλεονάσματος αμυντικού υλικού των ΗΠΑ έπιασαν δουλειά στον Έβρο. Συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας και στην αποτροπή κάθε απειλής.
Σε βίντεο των Ενόπλων Δυνάμεων παρουσιάζεται η δράση και η ανάληψη επιχειρησιακών καθηκόντων των Μ1117 στον Έβρο αλλά και όλων των υπολοίπων δυνάμεων, όπως τα ταχύπλοα, οι πεζές περιπολίες δίπλα στο ποτάμι, τα drones, oι περιπολίες με τα διπλοκάμπινα οχήματα του Στρατού Ξηράς.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ η άμεση ένταξη των συγκεκριμένων οχημάτων αναγνώρισης στις Μονάδες του ΣΞ στον Έβρο ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμυντική θωράκιση της Χώρας.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικίνδυνη η άποψη περί «κυβέρνησης υποδίκων» – Πρώτα να μιλήσουν οι ελεγχόμενοι, λέει ο Μαρινάκης
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πρόστιμα αν δεν δηλώσετε
- Olympiacos, Church and Municipality Deliver Easter Aid to Families in Piraeus
- Ολυμπιακός: Έφτασε τους 342 τίτλους
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και σκότωσε μία γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της
- LIVE: Κηφισιά – Πανσερραϊκός

