Παύλος Γερουλάνος: «ΠΑΣΟΚ Ανέστη!»
«ΠΑΣΟΚ Ανέστη, συντρόφισσες και σύντροφοι», δήλωσε εμφατικά ο Παύλος Γερουλάνος, που ήταν από τα πρώτα στελέχη τα οποία τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ «Ανέστη», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος στην ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματος.
Με αιχμές για το προηγούμενο συνέδριο του κόμματος – το «διορισμένο», όπως είπε – υπενθύμισε πως τότε είχε προειδοποιήσει: «ό,τι θάψετε εδώ μέσα, θα αναστηθεί αύριο εκεί έξω». Ας μην ξεχνάμε ότι είχε έρθει σε ανοιχτή ρήξη το 2019 με την αείμνηστη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ζητώντας μάλιστα αλλαγή ηγεσίας.
«ΠΑΣΟΚ Ανέστη, συντρόφισσες και σύντροφοι», δήλωσε εμφατικά ο Παύλος Γερουλάνος, που ήταν από τα πρώτα στελέχη τα οποία τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.
Απαντώντας στα ερωτήματα πολλών συνέδρων περί μετεκλογικών συνεργασιών του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι «οι πατερίτσες δεν γράφουν Ιστορία. Ιστορία γράφουν τα κόμματα που μένουν ενωμένα, προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα του τόπου και διεκδικούν πραγματική εξουσία για να δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα του τόπου».
Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Στην ελληνική κοινωνία, δεν υπάρχει μπλε ΠΑΣΟΚ και ροζ ΠΑΣΟΚ. Ένα είναι το ΠΑΣΟΚ. Ενιαίο, πράσινο, δυνατό».
Ο Παύλος Γερουλάνος τάχθηκε στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για μια νέα γενιά πολιτικών – συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του – που θα φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στον τόπο.
- Η γάτα χασμουριέται – Είναι ένδειξη μόνο ότι νυστάζει ή δείχνει και κάτι άλλο;
- Όταν ο Έπσταϊν κυνηγούσε τη μακροζωία: Χρηματοδότηση ερευνών και καινοτόμες γενετικές εξετάσεις
- Επεισόδια στο ΑΠΘ: «Ίσως ήρθε η ώρα για ελεγχόμενη πρόσβασης στους χώρους μας», λένε οι πρυτανικές αρχές
- Έβρος: Δύο νεκροί μετανάστες στο Διδυμότειχο
- Έτοιμος να κλείσει ραντεβού για κούρεμα: Ο οπαδός της Γιουνάιτεντ είναι μία νίκη μακριά και «σπάει» τη σιωπή του!
- Συνήγοροι 31χρονου Μαροκινού στη Χίο: «Έξι επιβαίνοντες κατέθεσαν ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως διακινητή»
