Survivor – spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Δείτε αναλυτικά
Νέα εβδομάδα ξεκινά για το Survivor απόψε Κυριακή (22/5) και οι τηλεθεατές θα δουν τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να… δείχνουν την χαρά τους για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.
Μάλιστα, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης του Survivor υποσχέθηκε μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram πως στις συνεντεύξεις του θα μιλήσει για όλους και για όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τα μάθετε όλα».
Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία απόψε
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας σε ένα νέο κι ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης και σύμφωνα με τα spoiler, η μπλε ομάδα είναι αυτή που θα αναδειχθεί νικήτρια.
Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η Κόκκινη ομάδα να πρέπει να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoiler, αυτός θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
