
Γκολομέεβ, Μπίλας και Κούγκουλος στο Mare Nostrum του Μονακό
Κριστιάν Γκολομέεβ, Στέργιος Μπίλας και Τάσος Κούγκουλος θα λάβουν μέρος στη σειρά κολυμβητικών μίτινγκ με την επωνυμία Mare Nostrum.
Από το Μονακό ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22 Μαΐου) η καθιερωμένη σειρά κολυμβητικών μίτινγκ με την επωνυμία Mare Nostrum, που παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της πισίνας.
Στον πρώτο από τους τρεις αγώνες της σειράς θα υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο Στέργιος Μπίλας και ο Τάσος Κούγκουλος.
Ο «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης.
Ο 21χρονος Μπίλας θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αυγούστου στη Ρώμη, ενώ το όριο για τη διοργάνωση αυτή κυνηγάει ο 19χρονος Κούγκουλος, «χάλκινος» πέρυσι στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό εφήβων/νεανίδων.
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη

