Το… καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Βόλος! Στην τελευταία αγωνιστική των play out, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έστησε πάρτι στο Πανθεσσαλικό, σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους (5-0) τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν κανέναν οίκτο στους Κρητικούς και τους διέλυσαν με το εντυπωσιακό 5-0. Στους 44 βαθμούς τερμάτισε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, στους 40 ολοκλήρωσε την εφετινή του περιπέτεια στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βόλος.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους ήταν οι Τόμας Φαν Βέερτ-Κέβιν Ροσέρο που σημείωσαν από δύο τέρματα. Μάλιστα, ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου βρίσκεται αγκαλιά με το βραβείο του πρώτου σκόρερ της εφετινής Super League, έχοντας σκοράρει 17 γκολ.

Η ομάδα του Μπράτσου μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Φαν Βέερτ πέρασε τον Βούρο και με ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29΄, ο Ολλανδός επιθετικός χτύπησε ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Βόλου. Ο Πάολο Φερνάντες στο 36ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μανδά και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του α’ μέρους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, με τον Ροσέρο να γράφει το 4-0 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου, το έβαλε και πάλι ο Ροσέρο. Στο 81΄, διαμόρφωσε το τελικό 5-0, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν για τον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

Bόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (55′ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76′ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Ουές, Διαμαντής (46′ Τσιλιανίδης), Βούρος (37′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61′ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (60′ Νέιρα), Ντουρμισάι(46′ Φελίπε)