
Σλούκας και Παπαγιάννης στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague
Οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκαν στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague για τη σεζόν 2021/22!
Μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Σλούκα και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τόσο ο γκαρντ του Ολυμπιακού, όσο και ο σέντερ του Παναθηναϊκού ψηφίστηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.
Οι δύο Έλληνες παίκτες ανταμείφθηκαν για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια τους regular season, κερδίζοντας έτσι από μια θέση την 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague, δίπλα στους Βασίλιε Μίσιτς, Σαβόν Σιλντς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.
Ο Σλούκας είχε στην regular season 11,9 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο, ενώ ο Παπαγιάννης είχε 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα.

- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)


