Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Ηρακλή ο Νέντοβιτς
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς.
Διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς καθώς ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.
Ο Σέρβος γκαρντ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη (11/5) και θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου (14/5) με τον Γηραιό.
Από την άλλη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε την ίωση των προηγούμενων ημερών και έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος, με τη συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή να είναι αμφίβολη.
Τέλος, ο Τζέρεμι Έβανς έμεινε και πάλι εκτός, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο
- Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάμπρια, «τρέχει» για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
- Ραγδαία αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο


