«Βόμβα» με Λεβαντόφσκι: «Εδωσε τα χέρια με Μπαρτσελόνα»
Ετοιμη να πυροδοτήσει τη… βόμβα μεγατόνων με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να είναι η Μπαρτσελόνα
Ολοταχώς για Βαρκελώνη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
Ο Πολωνός επιθετικός ετοιμάζεται για νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες, καθώς έχει ήδη ενημερώσει τον εκτελεστικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν, πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ο πολύπειρος φορ διεμήνυσε πως θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο το καλοκαίρι, έχοντας ήδη δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος παίκτης φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους Καταλανούς, που θα του προσφέρουν συμβόλαιο για τρία χρόνια.
Βέβαια, τον τελευταίο λόγο εξακολουθεί να τον έχει η ομάδα του Νάγκελσμαν. Το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και είναι δεδομένο πως θα απαιτήσει ένα σεβαστό ποσό για να ανάψει πράσινο φως στην παραχώρησή του.
Ο «Λέβα» φέρεται δυσαρεστημένος που δεν του έγινε ακόμη πρόταση ανανέωσης, με την αρμάδα του Τσάβι να αρπάζει από τα… μαλλιά την ευκαιρία.
- Λίβανος: Η στιγμή που πύραυλος του Ισραήλ πέφτει δίπλα σε δημοσιογράφο
- Ακίνητα: Νέα άνοδος στις τιμές διαμερισμάτων – Οι περιοχές [πίνακας]
- Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα η μεγαλύτερη επίθεση στο Ιράν
- Καταγγελίες για τη λειτουργία της γραμμής 1566 – Όλα καλώς καμωμένα για τον Γεωργιάδη
- Απορρίφθηκε η αναστολή λειτουργίας της Shein στη Γαλλία που επιχείρησε η κυβέρνηση
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ενάμιση μήνα ο Χουγκάζ
