MasterChef: Μαθήματα μαγειρικής από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο αποψινό επεισόδιο
Ο σεφ θα μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους τα μυστικά του για την παρασκευή γλυκών
Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef.
Ο Γιάννος Σδούγκας κέρδισε το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ, ενώ ο Σταύρος Λορέντζος αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.
Στη συνέχεια, η Ελπίδα Μορφούλη, η Βασιλική Δροσάτου, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και ο Νίκος Μπέρκας, επέστρεψαν και πάλι στο διαγωνισμό.
Στο αποψινό (3/4) επεισόδιο οι 15 διαγωνιζόμενοι θα έχουν ένα ξεχωριστό MasterClass, όπου οικοδεσπότης θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Ο σεφ, με βοηθό του τον Βασίλη Μπόλλο, θα δείχνει τεχνικές και έξυπνες ιδέες για ένα ρυζόγαλο με λικέρ φουντούκι και τόνκα, φεγεντίνη με σοκολάτα, κρέμα σοκολάτας αλλά και σορμπέ φράουλας.
Καλεσμένος, σε αυτό το MasterClass, o chef Βασίλης Σπόρος, που θα μοιραστεί με τους διαγωνιζόμενους τις πολύτιμες γνώσεις του στη διαχείριση του κρέατος.
Δείτε το τρέιλερ
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή – Οι εναλλακτικές διαδρομές
- Field Mill: Το αρχαιότερο επαγγελματικό γήπεδο ποδοσφαίρου που ζει ακόμη το όνειρό του (pics)
- Iran Says It Will Halt Strikes on Neighbours Unless Attacked
- Νίκος Δένδιας: Στις 7 Μαρτίου 1948 τα Δωδεκάνησα επέστρεψαν στην «αγκαλιά» της Μητέρας Πατρίδας
- Το εντυπωσιακό γκολ του Μασούρα κόντρα στην Αλ Χαζέμ (vid)
- Το 24ωρο του Μπραντ Πιτ στην Αθήνα: Από την αποθέωση στην πλατεία Κοτζιά στα γυρίσματα στο δημαρχείο
