Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει γλυκιά πατσαβουρόπιτα
Μία συνταγή για όλα τα γούστα
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.
Τα υλικά:
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
Για την κρέμα:
5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ηλιέλαιο
20 γραμ. baking powder
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
600 γραμ. ζάχαρη
500 ml νερό
φλούδα από ένα λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις