Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεαρή δείχνει τη ζωή της στο καταφύγιο και γίνεται viral στο TikTok
Ένα βίντεό της, με τίτλο «Μία τυπική ημέρα σε ένα καταφύγιο για βόμβες», μετρά 22 εκατομμύρια προβολές και συγκλονίζει.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο ενός νεαρού κοριτσιού, που ζει τον εφιάλτη του πολέμου στην Ουκρανία.
Την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα πολιορκούν την χώρα της, η Valerish, όπως έχει συστηθεί στο κοινό, μέσω του TikTok δείχνει τις δραματικές στιγμές που περνά στο καταφύγιο του Τσερνίχιβ όπου βρίσκεται με την οικογένειά της, καθώς προσπαθούν να προστατευτούν από τους βομβαρδισμούς.
Η ηλικία της δεν έχει αναφερθεί ούτε έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές. Ωστόσο, οι εικόνες που μεταφέρει συγκλονίζουν.
Έχει περισσότερους από 400.000 ακολούθους ενώ ένα βίντεό της, με τίτλο «Μία τυπική ημέρα σε ένα καταφύγιο για βόμβες», έχει προβληθεί 22 εκατομμύρια φορές.
Σε άλλες της αναρτήσεις φροντίζει το κατοικίδιό της, μαγειρεύει και παίρνει το ρίσκο να βγει έξω επιστρέφοντας στο σπίτι της για να μαζέψει κάποια από τα πράγματά της και να τα πάρει στο καταφύγιο.
Επίσης, δείχνει εικόνες από την κατεστραμμένη της πόλη. Παντού επικρατεί το χάος. Κτήρια και σπίτια έχουν βομβαρδιστεί. Στους δρόμους υπάρχουν μόνο συντρίμμια και ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει.
Τα πλάνα της κόβουν την ανάσα
@valerisssh Living my best life 🥰🥰🥰 Thanks Russia! #ukraine #stopwar #russiastop ♬ Che La Luna – Louis Prima
@valerisssh NATO, CLOSE THE SKY OVER UKRAINE! #ukraine #stopwar #nato ♬ Another Love – Tom Odell
@valerisssh Do u need a recipe? 🤣 #ukraine #stopwar ♬ The Pasta Song – Madeline L Pots
@valerissshUkraine never forget it🇺🇦
@valerissshI can’t believe🥲
@valerissshShit happens
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός
- Δένδιας: Συμμαχία Ελλάδας και Ισραήλ για drones και υποβρύχια – Μήνυμα Κατζ στην Τουρκία για το Αιγαίο
- «Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ζωγράφος»: Έκθεση φωτίζει τον κόσμο του Ντέιβιντ Λιντς, πέρα από τον κινηματογράφο


