Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμου Κεδίκογλου στην έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» που φιλοξενήθηκε στην Παιανία, με τους χρήστες των social media να σχολιάζουν την εύθυμη διάθεσή του.
Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι χρήστες του twitter που αναρωτήθηκαν εάν ο υφυπουργός ήταν σε ευθυμία ή μεθυσμένος.
Ο υφυπουργός, αφού επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με αρκετό κόσμο, στη συνέχεια πραγματοποίησε ένα σύντομο χαιρετισμό.
Αρκετοί μάλιστα σχολίασαν και το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να βρει τον στόχο για να κόψει και την κορδέλα των εγκαινίων.
Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweet
Βίντεο 2 ο Μεθυσμένη εξουσία Αυτους ψηφίσατε Το ρεσιτάλ του Υφυπουργού Κεδικογλου συνεχίζεται Απίστευτες εικόνες ξεφτιλας που θα κάνουν το γύρο του κόσμου pic.twitter.com/JiJ4zk4k9b
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.