Πόλεμος στην Ουκρανία: «Κουράστηκα να φοβάμαι» εξομολογείται κάτοικος του Χαρκόβου
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μένω σπίτι με τους γονείς μου, δεν βγαίνουμε έξω. Ακούμε εκρήξεις, αεροπλάνα, πυροβολισμούς και οχήματα που περνάνε, ελπίζω να είναι δικά μας που πάνε να μας προστατεύσουν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Σεβτσένκο.
Για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία και τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο η κάτοικος της περιοχής, Κατερίνα Σεβτσένκο.
«Εδώ έχουμε ακόμα ουκρανικές σημαίες» απάντησε για το αν έχει πέσει στα χέρια των Ρώσων η πόλη, ενώ σημείωσε ότι η βόμβα που έπεσε το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης ακούστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
«Μένω σπίτι με τους γονείς μου, δεν βγαίνουμε έξω. Ακούμε εκρήξεις, αεροπλάνα, πυροβολισμούς και οχήματα που περνάνε, ελπίζω να είναι δικά μας που πάνε να μας προστατεύσουν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Σεβτσένκο.
«Κουράστηκα να ακούω όλα αυτά, κουράστηκα να φοβάμαι, κουράστηκα να μην ξέρω τι θα γίνει μετά» συμπλήρωσε για το πως νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις πρώτες ημέρες των μαχών.
«Ξέρω ότι οι άντρες ρωτάνε πως μπορούνε να βοηθήσουν στον πόλεμο», κατέληξε η Κατερίνα Σεβτσένκο
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες

