Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεοχώρι: Νέα κτηνωδία με έξι σκυλιά νεκρά από φόλες

Νεοχώρι: Νέα κτηνωδία με έξι σκυλιά νεκρά από φόλες

Άνθρωποι με τέτοιες διεστραμμένες προσωπικότητες είναι επικίνδυνοι για όλους...

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης οι κάτοικοι του Νεοχωρίου στο Ν. Πήλιο, όταν είδαν νεκρά έξι σκυλιά, από φόλες που είχαν φάει. Ένα σκυλί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κτηνιατρείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρόεδρος της Ζωοφιλικής Αδέσποτων Πηλίου κ. Νίκος Κλεφτοδήμος απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν ή όσους υποπτεύονται ποιοι ή ποιος/ποια είναι οι δράστες αυτού του εγκλήματος να απευθυνθούν στην αστυνομία καθώς όπως επισημαίνει άνθρωποι με τέτοιες διεστραμμένες προσωπικότητες είναι επικίνδυνοι για όλους, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr

«Φτάνει κάποιος να προσέξει την έκφραση στο πρόσωπο των νεκρών ζώων, για να καταλάβει το μαρτύριο που περάσαν»

Ειδικότερα, ο κ. Κλεφτοδήμος επισημαίνει στο μήνυμά του:

«Ένα αποτρόπαιο πολλαπλό έγκλημα διαπράχθηκε στο Νεοχώρι στο Ν.Πήλιο. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν νεκρά έξι φιλήσυχα σκυλιά (τα δυο δεσποζόμενα) και ένα προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή η κτηνίατρος Β. Πετίδου. Ο/Η εγκληματίας ξαναχτύπησε. Μετά τις φόλες του Οκτωβρίου και τον θάνατο δύο σκύλων, επανήλθε με πολύ ισχυρή δόση δηλητηρίου και σκόρπισε φρικτό θάνατο, σε ανυπεράσπιστα ζώα που το μόνο που ενοχλούσαν ήταν τον άρρωστο ψυχισμό του. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες του. Φτάνει κάποιος να προσέξει την έκφραση στο πρόσωπο των νεκρών ζώων, για να καταλάβει το μαρτύριο που πέρασαν πριν καταλήξουν.

Ένα θέλουμε να πούμε. Αυτοί οι άνθρωποι, σίγουρα με διεστραμμένες προσωπικότητες ζουν ανάμεσά μας και είναι επικίνδυνοι για όλους μας. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι όποιος λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί με ευκολία και χωρίς δισταγμό να στραφεί ενάντια στους συνανθρώπους του χωρίς ενδοιασμούς για ασήμαντους λόγους. Για αυτό κάνουμε μια έκκληση Συνεργαστείτε με την Αστυνομία. Δεν χρειάζονται αποδείξεις. Και οι ενδείξεις ή οι υποψίες μπορούν να βοηθήσουν. Αν δε γνωρίζετε κάτι, μην διστάσετε. Κάντε καταγγελία. Πληροφορήστε την Αστυνομία. Όπως αναφέρει ο Νόμος 4830/2021 στο άρθρο 25 παρ.2 :»Οι καταγγελίες δύναται να είναι και ανώνυμες».

Ένα από τα σκυλιά παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024