Σπίτι με το MEGA: Με τον Κώστα Μακεδόνα
Συνταξιδιώτες του στο υπέροχο μουσικό ταξίδι θα είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου και πολλοί άλλοι.
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα.
O αγαπημένος ερμηνευτής προσκαλεί τους τηλεθεατές του MEGA σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πλειάδα καλεσμένων και πολλές εκπλήξεις.
Ο Κώστας Μακεδόνας, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, κάνει αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες και συναντάει στη σκηνή καλούς του φίλους.
Η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, οι Onirama, η Πολυξένη Καράκογλου, η Σαββέρια Μαργιολά, η Ασπασία Στρατηγού, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμπράττουν με τον Κώστα Μακεδόνα σε μεγάλες του επιτυχίες.
Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως: «Μόνο μια φορά», «Αντικριστά», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής» και «Το σημάδι του Θεού», που ακούγεται στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς».
Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Κώστας Μακεδόνας συναντά, μέσω Skype, τον Σταμάτη Κραουνάκη, στον οποίο οφείλει το ξεκίνημά του στο τραγούδι.
Τη βραδιά παρουσιάζει η Ελισάβετ Μουτάφη.
Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με «κυβερνήτη» τον Κώστα Μακεδόνα έρχεται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».
#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Κατέρρευσε η προσπάθεια της ΝΔ να συνδέσει τον Μανόλη Χνάρη με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Επικίνδυνη και τρομακτική αποστολή»: Πώς ένας βετεράνος των ΗΠΑ βοήθησε τη Ματσάδο να φύγει από τη Βενεζουέλα
- Πολωνία: Σήραγγα σε δάσος χρησιμοποιήθηκε από 180 μετανάστες για να μπουν στη χώρα
- Εξεταστική: Δεν αποκαλύπτει το όνομα από το Μαξίμου που ήξερε για τις επισυνδέσεις ο Μπουκώρος: «Δεν θα συσκοτίσω το αντικείμενο της επιτροπής»
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»




