Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το Mega με το Γιάννη Πάριο: Το «Πάμε Δανάη!» συναντά τους πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς

Σπίτι με το Mega με το Γιάννη Πάριο: Το «Πάμε Δανάη!» συναντά τους πρωταγωνιστές της μεγάλης βραδιάς

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνομίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της μουσικής βραδιάς που έρχεται στο MEGA το Σάββατο, για όσα περιμένουμε να δούμε!

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 22:00, ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» για να γιορτάσει τον έρωτα, σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Γιάννης Πάριος, λίγο πριν την ημέρα των ερωτευμένων, μας προσκαλεί σε μία βραδιά με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, που εξυμνούν την ομορφιά του έρωτα και της ζωής.

Ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πάριο και οι δύο συγκλονιστικές φωνές ενώνονται σε ντουέτα-έκπληξη.

Τον «τροβαδούρο του έρωτα» συντροφεύει και η Πέγκυ Ζήνα με τη γοητευτική χροιά της και τα υπέροχα ερωτικά τραγούδια της.

Ακόμα, ο Good Job Nicky ξεδιπλώνει το ταλέντο του, που τον έχει κάνει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους νέους καλλιτέχνες, ενώ τη βραδιά παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Ο Γιάννης Πάριος είναι το οξυγόνο της καριέρας μου»
«Μόνο που βρέθηκα ξανά με τον Γιάννη Πάριο εδώ στο Διογένη τον ευχαριστώ. Είναι συγκινητική η στιγμή που τον είδα και τραγουδήσαμε παρέα», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Από τη συνεργασία μας με τον Γιάννη Πάριο το 2001 είναι σαν να έχω μπροστά μου ένα δάσος από στιγμές. Ο Γιάννης Πάριος είναι το οξυγόνο της καριέρας μου. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “Το κλειδί”», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ο Γιάννης Πάριος μου έδωσε τρία τραγούδια όταν όλοι με θεωρούσαν pop τραγουδίστρια»

«Ο Γιάννης Πάριος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “ψαράκι μου” θέλω να είμαστε μαζί αυτή την βραδιά. Εκείνος μου έδωσε τρία τραγούδια όταν όλοι με θεωρούσαν pop τραγουδίστρια λόγω ηλικίας», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Η ίδια μίλησε και για το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Η ψυχή της αγάπης».

«Το καινούργιο μου τραγούδι ήρθε και με βρήκε τη στιγμή που αναρωτιόμουν που είναι οι φλέβες του κόσμου», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Έχουμε επιστρατευτεί όλοι για την μεγαλύτερη ερωτική βραδιά με τον Γιάννη Πάριο. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “Η λεωφόρος της αγάπης”», είπε από την πλευρά της η Δώρα Αναγνωστοπούλου που θα παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά, προσθέτοντας ότι «Ο Γιάννης Πάριος είναι παμψηφεί ο ερωτικός ερμηνευτής της χώρας μας».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024