
Τα «μπράβο» στους 4 αστυνομικούς
Καλαφάτης: «Είστε παράδειγμα αυταπάρνησης για όλη την κοινωνία»
Τους τέσσερις αστυνομικούς, που απέτρεψαν μια γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη, υποδέχτηκε στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης. Σε συνομιλία που είχε μαζί τους, τόνισε:
“Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο ήταν μοναδικό. Ένα μεγάλο μπράβο. Σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου εκ μέρους της κυβέρνησης κι εμού προσωπικά, γιατί αντεπεξήλθατε σε μία πάρα πολύ δύσκολη, επικίνδυνη επιχείρηση, με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Τα αντανακλαστικά σας ήταν ακαριαία και δείξατε, πραγματικά ποια είναι η Ελληνική Αστυνομία. Θέλω να δώσω ειλικρινή και θερμά συγχαρητήριά σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας. Είναι οικογενειάρχες, είναι άνθρωποι που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους και τις γειτονιές, προασπιζόμενοι τη ζωή και την περιουσία όλων μας. Μέσα από την καρδιά μου, χίλια μπράβο. Ευχαριστούμε που μας κάνετε περήφανους. Είστε ένα παράδειγμα προς όλη την κοινωνία, με την αυταπάρνηση την οποία επιδείξατε σε αυτήν την πολύ δύσκολη αποστολή”.
- Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας στη λεωφόρο Κηφισίας
- Φαλ: «Προπονούμαι και περιμένω να παίξω, θα επιστρέψω στο επίπεδό που ήμουν»
- «Μπορούμε να γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς να σκοτώνουμε» – Νέα δράση από vegans στο Σύνταγμα
- Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – «Η ελπίδα βρίσκεται στην ανατολική Ευρώπη»
- Βασίλισσα Ελισάβετ: «Λάτρευε να χορεύει και να τραγουδάει ABBA κάθε πρωί»
- Συμβολική αντίσταση: Ανθρώπινη αλυσίδα στη Λευκή Γέφυρα και σε υποδομές στο Ιράν
