GNTM – Ποιο μοντέλο αποχώρησε ένα βήμα πριν την τελική 5αδα;
Προς μεγάλη λύπη κριτών και διαγωνιζομένων, ένα μοντέλο δεν κατάφερε να αποδώσει όλα τα ζητούμενα της δοκιμασίας, κάνοντας την τελευταία του στροφή στο χορό του GNTM
Στο χτεσινό επεισόδιο, μάλιστα, η Αγάπη δεν άντεξε και την ώρα του πλατό ξέσπασε σε κλάματα, αφού η φωτογραφία της δεν ήταν πολύ καλή.
«Τίποτα. Μια χαρά είμαι. Τίποτα. Είναι κάτι δικό μου, δεν έχει σχέση με την κριτική σαν κριτική, απλά στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα πόσο σημαντικό είναι για σας. Δεν μπορώ να μιλήσω… Ήθελα να φέρω ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει περήφανους», είπε η Αγάπη δακρυσμένη.
Αμέσως στο πλευρό της έτρεξαν οι 4 κριτές προκειμένου να την καθησυχάζουν και μετά από λίγο το μοντέλο ηρέμησε.
Τα μοντέλα που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν ο Αγγαίος και η Αγάπη. Αυτή που τελικά είχε την χειρότερη φωτογραφία και έφυγε από το GNTM ήταν Αγάπη, η οποία αποχώρησε.
Δείτε το βίντεο
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου – Λεία άνω των 30.000 ευρώ
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
- Κακοποίηση, απαγωγή, απουσία: Η τραγική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ
- Μπαγκλαντές: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κάνει βουτιά σε ποτάμι – 18 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (βίντεο)



