
Χειρουργήθηκε ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο Australian Open (17/1).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σήμερα(25/11) την πορτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει την ζημιά στον δεξί του αγκώνα. Η χειρουργική επέμβαση έλαβε χώρα στην Ελβετία και πλέον ο Τσιτσιπάς αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινά στις 8 Δεκεμβρίου.
O Έλληνας τενίστας έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook από το κρεβάτι του νοσοκομείου θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του για την στήριξη προς το πρόσωπο του.
Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Τα πράγματα συχνά γίνονται δυσκολότερα πριν γίνουν ευκολότερα, αλλά η κάθε δυσκολία μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία, έγραψε αρχικά ο 23χρονος τενίστας, ενώ συνέχισε: «Κάποιες μέρες της ζωής έχουν να κάνουν μόνο με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά μας για το μέλλον. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που πρέπει να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο (να περπατάς, να προχωράς) και αυτό είναι επίσης εντάξει (όταν συμβαίνει). Σε όλους τους φαν, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που μου δίνετε. Συγκεντρώνομαι σε ένα υγιέστερο και πιο ευτυχές μέλλον. Επόμενος σταθμός, η pre-season στο Ντουμπάι σε δυο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ να έρθει η Αυστραλία».
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος»
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης




