Θεσσαλονίκη – Σοκάρει ο ταξιτζής για τη συμπλοκή με πελάτη – «Με ξυλοκόπησε επειδή ζήτησα να βάλει μάσκα»
«Ο επιβάτης αντέδρασε, άρχισε να χτυπάει τόσο εμένα όσο και το ταξί. Δεν σταμάτησε ακόμα και όταν του είπα πως έχω πρόβλημα με την καρδιά μου» αναφέρει ο ταξιτζής.
Ο ταξιτζής πήρε έναν άνδρα στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Όταν είδε τον πελάτη χωρίς τη μάσκα, του ζήτησε να τη φορέσει ή ακόμα και να του δανείσει μία.
Όπως λέει ο οδηγός στον Alpha, «ο επιβάτης αντέδρασε, άρχισε να χτυπάει τόσο εμένα όσο και το ταξί. Δεν σταμάτησε ακόμα και όταν του είπα πως έχω πρόβλημα με την καρδιά μου».
Ο πελάτης συνελήφθη, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς οι δύο τους αντάλλαξαν μηνύσεις, δίνοντας ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Alpha:
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις
- Συρία: Έναν χρόνο μετά την ανατροπή Άσαντ, ο Αλ-Σάρα υπόσχεται «συνύπαρξη και δικαιοσύνη»
- Για γερόντισσα από τη Συρία και αστρολόγο στο επιτελείο της Καρυστιανού που τον σόκαραν μιλά ο Καραχάλιος
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)



